Stettinweg 16 - Groningen
OVER ONS

Over Bouw & Facility Nederland

Bouw & Facility Nederland ondersteunt facilitaire bedrijven van (semi)overheden, zorgorganisaties en onderwijsinstellingen bij huisvestingsprojecten, gebouwbeheer en onderhoud. Met meer dan 50 jaar ervaring in de bouw, beschikken wij de nodige dosis vakmanschap en deskundigheid. Bij Bouw & Facility Nederland bent u verzekerd van ijzersterk vakwerk!

Bouw & Facility Nederland is ISO9001 en VCA** gecertificeerd
en heeft tevens het keurmerk ‘Groen Gedaan!.
Hiermee garanderen wij dat elke klus of project milieubewust wordt uitgevoerd.

Samen naar een optimaal eindresultaat

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf. Geen multinational, maar een middelgroot aannemersbedrijf. Dat is een bewuste keuze. We noemen u dan ook liever geen ‘opdrachtgever’, maar ‘onze collega’. In de praktijk vertaalt dit zich naar korte lijnen, snel schakelen en persoonlijke betrokkenheid bij elk project. Zo wordt u bijvoorbeeld nauw bij elk proces betrokken door middel van gesprekken en werkgroepen in de adviesfase. En via heldere managementrapportages blijft u op de hoogte van de voortgang en – niet onbelangrijk – van het budgetbeheer.

  • Alle expertises onder één dak
  • Geen abonnementen, maar heldere prijsafspraken
  • Simpel en snel een richtprijs op basis van m2
  • ISO 9001 en VCA** gecertificeerd

We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming en circulair verbouwen. Professioneel, persoonlijk en altijd bereid om mee te denken over een passende oplossing, dát is Bouw & Facility Nederland.

OVER ONS

Onze werkwijze

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Wij brengen samen met u en eventuele gebruikers de wensen in kaart. Onze veelzijdigheid en klantgerichte instelling zorgen ervoor dat het eindresultaat optimaal is. En omdat niet alleen het eindresultaat telt, hechten wij veel waarde aan duidelijke afspraken en oprechte betrokkenheid. De lijnen in de organisatie zijn kort, waardoor u altijd snel antwoord krijgt.

STAPPENPLAN AANPAK

Inventarisatie gesprek

We maken kennis en brengen samen uw wensen uitgebreid in kaart. Aan de hand van de inventarisatie stellen wij een een Programma van Eisen (PvE) en stappenplan op.

Budget en kostenraming

Samen met u stellen we het budget vast middels een kostenraming.

Gebruikerspanel

In een gesprek met een afvaardiging van gebruikers leggen we de wensen vast. Door gebruikers vroegtijdig te betrekken kunnen we de wensen direct doorvertalen in het ontwerp en creëren we draagvlak voor het project.

Ontwerp, planning en begroting

We maken een ontwerp, planning en begroting die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen.

Presentatie

We presenteren onze plannen met een 2D én 3D visualisatie. Zo heeft u meteen een goed beeld van hoe het eindresultaat kan worden!

Start project

We beginnen gemiddeld binnen een maand na de ‘go’ van onze opdrachtgever. Geen lange wachttijd maar direct starten!  We garanderen een 100% tijdige oplevering.

Een vrijblijvend gesprek is snel gepland Contact opnemen

OVER ONS

Maak kennis met ons team

RESULTAAT VAN ONS WERK

Referenties

Privacy | Cookies | Algemene inkoopvoorwaarden